NEXUS-MÓDSZER

A Nexus-módszer egy olyan technika, amely a párkapcsolati/családi élet harmonizációját hozza lére. A két napot felölelő szeminárium alatt, szembesülsz azokkal a hatásokkal, gátlásokkal és traumákkal, melyek meggátolják a magánéleted kiteljesedését. Előbb választ kapsz, hogy miért is vannak problémáid a párkapcsolati/családi életedben, utóbb pedig meg is oldod azokat. A Nexus-módszer segítségével sikeresebben tudsz kialakítani kapcsolatokat, illetve a meglévőket tartalmasabbá teheted; nemcsak emberként, partnerként és szülőként is kiteljesedhetsz.

A Nexus-módszer eredményei:
–      harmonikusabb családi élet (szüleiddel, partnereddel és a gyermekeiddel is)
–      önmagad és a családoddal szembeni valódi elfogadás és megbocsájtás
–      a párkapcsolat mélyebb, szeretetteljesebb, valódibb megélése

A Nexus-módszer elsajátítása:

A Nexus-módszer elsajátítása két napot, még a sikeres alkalmazása több hónapot vesz igénybe. Az első napon kis, 10-12 fős létszámmal zajló, leginkább gyakorlati foglalkozás, még a második napon nagyobb létszámú, elméleti oktatás zajlik. Figyelem: a második nap szemináriuma 2 hónappal az első nap után kerül megrendezésre. Azért van szükség erre az időre, hogy az első nap megindította változások kézzelfoghatóak legyenek.

A részvétel feltételei:

Mivel a módszer kifejezetten a párkapcsolat és a család harmonizálásról szól, ezért a szemináriumon kizárólag olyan 18. életévüket betöltött egyének vehetnek részt, akiknek már volt vagy épp van párkapcsolata. A szemináriumot családtagok, rokonok, házastársak, párkapcsolatban együtt élők csak külön-külön végezhetik el. Mivel a szeminárium 4-6 órát vesz igénybe, gondoskodnod kell ételről és italról, de a szeminárium alatt kizárólag gyümölcsöt és vizet fogyaszthatsz!

Bővebb információ: Vicente Letícia: 70/365 4976, vagy e-mail: leticia.ajchirek@vodamail.hu