SzeretetTeljesség

„A határtalan szeretet minden, minden szeretet határtalan – légy az, aki vagy, és szeress úgy, amilyen vagy. Többet nem kérhetek. Többet senki sem kérhet.”

 A.J. Christian: Szeretetmozaik

A SzeretetTeljesség (SzT) egy olyan gyakorlati módszer, melynek segítségével az ember megtapasztalhatja a tiszta, egótól mentes szeretetet. A technika nemcsak a lélek világában, az anyagi életben is alkalmazható: a földi, pár-és családi kapcsolatok épp úgy kiteljesednek tőle, mint a tudat rejtett dimenziói.

Az SzT technika mindenki számára, nemtől és vallástól függetlenül sikeresen alkalmazható. Segítségével a létezés minden területén kiteljesedhetsz:

  • – képes lehetsz valóban szeretni önmagad
  • – feloldhatod azon érzelmi gátakat, melyek elzárják egymástól a családtagjaidat
  • – megtapasztalhatod a Végtelen, a Teljesség szeretetállapotát
  • – segíthetsz az emberiség kiteljesedésében és felemelkedésében

Az SzT technika elsajátítása nem könnyű, ráadásul különleges körülményeket igényel: egyszerre csak  maroknyi ember sajátíthatja el, méghozzá egy három napig tartó kurzus keretében. A három nap alatt  az elméleti és a gyakorlati tanításon túl, mindenki a saját egyéniségére szabott, egyedi iránymutatásban is részesül, hogy valóban megélhesse a saját lénye teljességét. Ezért, a folyamatos gyakorlás mellett, Christian napi 24 órában veletek lesz és minden kérdésetekre válaszol.

A részvétel feltétele:

–          Be kell töltened a 18. életévedet

–          Szólnod kell, ha gyógyszeres kezelés alatt állsz

–          Ha gyermeket vársz, magzatod nem lehet idősebb 6 hónapnál, és orvosod is engedi.

Mivel a kurzus kis létszámban zajlik, csak az vehet részt, aki előzetesen bejelentkezik.

Jelentkezés és bővebb információ: leticia@ajchristian.hu