KITELJESEDŐ INTIMITÁS

(szeminárium)

„Az intimitás és a szexualitás fontos, mi több, lényeges része az emberi életnek. Ennek ellenére elképesztő félreértések vannak ebben a témában, amelyeket nem is a tudatlanság, inkább az álszentség és a szégyen táplál. Pedig a nemiség épp oly isteni, mint az imádság vagy a meditáció – bizony, ami a léleknek a szerelem, az a testnek a szexualitás és az intimitás…”

A. J. Christian (Előadás részlet, 2007)

Ez úton is örömmel értesítünk mindenkit, hogy Christian egész napos szemináriumot tart, amely az intimitás és a szexualitás teljesebb megélésről szól: olyan elméleti és gyakorlati információkkal szolgál, melyek segítségével kiteljesedhet a lelki öröm és a testi gyönyör. A szeminárium három fő lépésben halad a teljesebb megismerés felé.

–I. A fizikai szervek, a biológiai funkciók teljesebb megismerése, az általános félreértések tisztázása, a közhelyes tévhitek eloszlatása. Ezen stáció leginkább azon hallgatóknak adhat új ismereteket, akik (életkoruk vagy lelki beállítottságuk okán), kevés tapasztalattal rendelkeznek az intimitással és a szexualitással.

–II. Az intimitást és a szexualitást gátló érzelmek, gondolatok és traumák megismerése. Ezen stáció tananyaga félresöpri azon félreértéseket, amelyekkel az emberek a neveltetésük, az elvárásaik miatt gátolják az intimitás és a szexualitás örömtelibb, kiteljesedettebb megélését.

–III. A nemi energiák magasabb szintű megismerése, a lélek és a tudat szexualitásának megismerése. Ezen stáció ismerete segít abban, hogy a hallgatók megérthessék az energiák, a tudat és a lélek megélését a fizikális szexualitás során; olyan információk megismerése van lehetőség, amely segíti megismerni az intimitás és a szexualitás kiterjedtebb, több dimenziós valóságát.

A szeminárium elvégzésének feltételei:

–Mivel a szeminárium zárt körben és limitált létszámban zajlik, ezért az elvégzését csak a bejelentkezés sorrendjében tudjuk biztosítani

–A szemináriumot minden 18. életévét betöltött személy elvégezheti, nemtől, vallástól és nemi identitástól függetlenül.

–A szemináriumot minden 16. életévét betöltött személy is elvégezheti, szülői engedéllyel és felnőtt kísérettel

–A szemináriumot az is elvégezheti, akinek még nem volt szexuális kapcsolata

–Mivel a szemináriumról semmilyen hang és-videofelvétel nem készíthető, ezért laptopot nem lehet használni. Hozz magaddal füzetet és tollat.

–Mivel a szeminárium egy teljes napig tart, több rövid szünet beiktatásával zajlik: gondoskodj magadnak vízről és hideg élelemről.

 

A szeminárium időpontja:

A szeminárium helyszíne: ELTE Bp. VIII.ker. Múzeum krt. 4.

Bejelentkezés és bővebb információ: Vicente Letícia, e-mailen: leticia.ajchirek@vodamail.hu

Szeretettel várunk mindenkit!