FEMININ-MÓDSZER

A Feminin-módszer olyan technika, mely a nőiesség harmonizációját hozza létre. Hatására kiegyensúlyozottabbá válsz, sikeresebben tudsz a számodra megfelelő partnert találni és kapcsolatot létrehozni. A két napot felölelő szeminárium alatt, olyan elméleti és gyakorlati oktatás zajlik, mely feloldja azon hatásokat, traumákat, melyek meggátolnak a nőiességed valódi megélésében. A Feminin-módszer kifejezetten rád, a Nőre, az emberre fókuszál. Arra tanít, hogy az élet minél szélesebb területén élhesd meg azt a nőt, aki vagy. Vagy azt, aki lenni szeretnél.

A Feminin-módszer eredményei:
–      kiegyensúlyozottabb nővé válsz a mindennapokban
–      elfogadtathatod magad az életben és a munkádban (erkölcsi, anyagi fejlődés)
–      tudatosabban találhatsz magadnak párkapcsolatot, túllépve a régi sémáidon

A Feminin-módszer elsajátítása:

A Feminin-módszer elsajátítása két napot, még a sikeres alkalmazása több hónapot vesz igénybe. Az első napon kis, 10-12 fős létszámmal zajló, leginkább gyakorlati foglalkozás, még a második napon nagyobb létszámú, elméleti oktatás zajlik. Figyelem: a második nap szemináriuma 2 hónappal az első nap után kerül megrendezésre. Azért van szükség erre az időre, hogy az első nap megindította változások kézzelfoghatóak legyenek.

A részvétel feltételei:

Mivel a módszer kifejezetten a Nőről szól, ezért a szemináriumon kizárólag olyan 18. életévüket betöltött nők vehetnek részt, akiknek már volt vagy épp van párkapcsolata. A szemináriumot családtagok, rokonok, házastársak, párkapcsolatban együtt élők csak külön-külön végezhetik el. Amennyiben gyermeket vársz, a magzatod nem lehet idősebb 3 hónaposnál. Mivel a szeminárium 4-6 órát vesz igénybe, gondoskodnod kell ételről és italról, de a szeminárium alatt kizárólag gyümölcsöt és vizet fogyaszthatsz!

Bővebb információ: Vicente Letícia: 70/365 4976, vagy e-mail: leticia.ajchirek@vodamail.hu