TEREMTŐ FIGYELEM

(kurzus)

„Noha alapállapotban egyetlen Figyelem létezik, számtalan formában képes megtestesülni; az életedben nem is a Figyelem vagy a Tudatosság a lényeges, hanem az, hogy mit teremtesz vele. A látszólagos különbség ellenére – hogy mondjuk gazdagságot, boldogságot vagy épp szellemi-lelki teljességet próbálsz létrehozni -, ugyan azt az erőt használod; ha egyszer éled a Figyelem adta Teljességet, már csak azt kell megtanulnod, miképp teremts vele az akaratod szerint.”      

A. J. Christian

A Teremtő Figyelem kortól, nemtől és vallástól függetlenül bárki számára megtapasztalható, de az elsajátítása intelligenciát és kitartást igényel. Mivel a valódi változás időtlen, nincs mester vagy módszer, ami garantálhatja neked a teljes változást. Azonban a Figyelem olyan ablakokat nyit, melyeken átkukucskálva ideig-óráig megélheted a létezés alapigazságait – ha pedig a rendszeresen alkalmazod a tanultakat, a fejlődésed előbb folyamatossá, utóbb időtlenné válik.

Ez úton is értesítünk mindenkit, hogy a Teremtő Figyelem kurzus ezen formájában idén lesz utoljára, jövőre a gyakorlás és a tanítás menete megváltozik. Amennyiben még szeretnél részese lenni a Teremtő Figyelem kurzusnak, azt már csak idén teheted meg.

A Teremtő Figyelem kurzus ideje:

A Teremtő Figyelem kurzus elvégzéséhez szükséges feltételek:

Be kell töltened a 18. évedet

Szólnod kell, ha gyógyszeres kezelés alatt állsz

Ha gyermeket vársz, a magzatod nem lehet idősebb három hónapnál

Vállalnod kell a kurzus speciális körülményeit, hogy sátorban, egyedül töltöd az éjszakát

Vállalnod kell – mivel a gyakorlás folyamatos figyelmet igényel -, hogy az öt nap alatt nem hallgatsz zenét, nem nézel tv-t, nem használsz internetet vagy telefont, nem olvasol, nem írsz vagy rajzolsz, és természetesen nem fogyasztasz drogot vagy alkoholt

Vállalnod kell, hogy a saját sátradról saját magad gondoskodsz

Vállalnod kell, hogy a saját étkezésedről saját magad gondoskodsz

Vállalnod kell – a kurzus nomád jellege miatt -, hogy az öt nap alatt a csak hideg vizet és kültéri wc-t használsz

Vállalnod kell, hogy a tisztálkodáshoz kizárólag a szervezők által biztosított vegyszermentes, állatkísérletektől mentes, házilag készített bio-szappant használod

Mivel a Teremtó Figyelem kurzust kisebb közösségben könnyebb elvégezni, a résztvevők létszáma korlátozott. Ha elég érettnek érzed magad a változásra, ne halogasd a jelentkezést; noha a valóság megtapasztalása megriasztja az elmét, ne engedd, hogy a félelmed hátráltasson, mert még a félelem csak rettegést, a bátorság bármit megadhat neked.

Jelentkezés és bővebb információ: Vincente Letícia: 70/ 365 4976 vagy email: leticia.ajchirek@vodamail.hu

Mindenkit szeretettel várunk!