UTOLSÓ ALKALOMMAL

TUDATOS LÉLEKVÉDELEM

Amikor egy előadáson Christiant a befolyásolás, a lelki terror és az energiavámpírok elleni védelemről kérdezték, a következőt mondta:„Figyelj, amikor egy agresszív, erőszakos ember lelkileg maga alá gyűr, vagy amikor egy karizmatikus diktátor/szektavezér kimossa az agyad… nos, ez egy meglehetősen összetett folyamat. Ezért itt, az előadáson néhány perc alatt nem tudlak megtanítani arra, hogyan védd meg magad. Már csak azért sem, mert a sikeres tanuláshoz nemcsak elméletre, gyakorlatra is szükség van… amúgy, megéri elsajátítani, mert a védekezésen túl arra is alkalmas, hogy tudatosan segíthess másnak feloldani a saját lényében tomboló feszültséget, traumát vagy épp a „negatív”, romboló energiát.”

Sokak kérésére, Christian elméleti és gyakorlati kurzust tart a tudatos lélekvédelemről.  A technika a következő helyzetekre, problémákra kínál megoldást:

  1. Védelem egy közvetlen kommunikáció – beszélgetés, érintés, stb. – közben történő érzelmi támadástól, agresszív elnyomástól és „energiavámpíroktól.”
  2. Védelem és feltöltődés az emberekkel foglalkozók – tanárok, tanítók, pszichológusok, mesterek, stb. – számára.
  3. Segítség azon tudatos egyének számára, akik szeretnék a közelükben élők – idegenek, munkatársak, barátok, tanítványok, család, stb. – lényét megtisztítani, a lelki terheit kikönnyíteni.

Mivel a technikát csak elméletben elsajátítani nem lehet, a kurzuson gyakorlati oktatás is történik! A gyakorlatok nemtől, vallástól és képzettségtől függetlenül sikeresen elvégezhetők, s noha az egészségre semmilyen formában nem ártalmasak, az áldott állapotban lévő nők nem alkalmazhatják!

Részvételi feltétel még, a 18. életév betöltése.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, a kurzust csak akkor végezheted el, ha előre bejelentkezel.

Időpont: 

Bővebb információ (pontos helyszín, a kurzus ára és befizetési lehetősége):
Vicente Leticia-
leticia@ajchristian.hu

A változtatás jogát fenntartjuk!