A Lélek Útja

Örömmel értesítünk benneteket, hogy Christian elindítja a Lélek Útja nevet viselő szolgálatát. A Lélek Útja egy olyan lehetőség, amely a ti számotokra jött létre: ha olyan, általad kitalált tevékenységet végzel, amely az ember életének jobbá tételéről, a lélek gazdagodásáról vagy a szellem fejlődéséről szól, szívesen bemutatjuk, hogy minél többekhez jusson el a lényedből áradó teremtés. A megjelenés teljesen ingyenes, mindössze egy a Youtube csatornádon látható, 8-10 perces videóra van szükség, amely megmutat téged és a munkásságodat.

Mielőtt elkészítenéd a videódat, mindenképpen olvasd el a jelentkezés feltételeit.

Feltételek:

Rendelkezzél Youtube csatornával, ahol már láthatóak rólad anyagok.
Egy már létező, egy ideje működő, de széles körben még nem ismert rendszer, mely politikától mentesen csak olyan dologról szól, ami az emberi lélek, szellem kiteljesedését szolgálja, mely az élet szeretetét tolmácsolja.
Legyen benne valami plusz, amit csak nálad találnak meg, ami megkülönböztet téged más hasonló rendszerektől, iskoláktól, képzésektől, művészetektől…stb.

Ami nem fér bele, amiről nem lehet szó:
Az antiszemitizmus, vallási fanatizmus, politika, az uszítás, a kirekesztés, az életellenesség bármely formája.

Mi abban tudunk segíteni, hogy minél többen megismerhessék azt a tevékenységet, amivel foglalkozol, úgy, hogy felületet biztosítunk részedre, melyben megmutathatod azt amivel foglalkozol, mindezt teljesen térítésmentesen. Amennyiben a küldött anyagod megfelel a feltételeknek, helyet kap A.J. Christian hivatalos Facebook oldalán.

Amennyiben élni szeretnél ezzel a lehetőséggel és a fenti feltételeknek megfelelsz, kérlek a YouTube csatornád linkjét küldd el az alábbi elérhetőségre:

Vicente Leticia – leticia@ajchristian.hu