AZ ELJÖVENDŐ IDŐK ESEMÉNYEI – LESZ-E III. VILÁGHÁBORÚ?
Bejelentkezés szükséges!

Christian – sokak kérésére -, több, mint tíz esztendeje, majd’ minden évben tart egyetlen egy előadást az emberiség sorsáról, és az eljövendő esetleges eseményeiről. S noha az előadás nem a „jóslás” szándékával született, tény, hogy egyre több megemlített esemény vált/válik valóra.
Csak néhány példa:

„Ne vegyetek fel hitelt, pláne svájci frankba ne; hamarosan elszabadulnak a rendszerbe beépített mesterséges fékek, és nemcsak kicsiny hazánkban, az egész világon olyan válsághelyzet alakul ki, melyben a hitelt felvevő milliók a tönk szélére kerülnek.” (Előadás részlet, 2006)

„Hol lesz mostanában háború? Nos, néhány éven belül az arab világ és Közel-Kelet jelentős része lángba borul.” (Előadás részlet, 2008)

„…és igen, tudom, hogy most hihetetlenül hangzik, de hamarosan sok százezer éhező ember fog végigvonulni Európán.” (Előadás részlet, 2012)

„S hogy miképp fog robbanni a migránsválság-szikra? Valahol Németországban, egy nagyobb rendezvényen összeszólalkoznak a bevándorlók és a helybéliek, s mint minden ilyen esetben, ártatlanok fognak meghalni. Az esetet mindkét politikai erő – a bevándorláspárti és az ellenzői – felkapja, majd a saját céljaihoz torzítja. S bizony, a normális átlagpolgár egyszer csak azt veszi észre, hogy mindkét oldal szélsőségesei fegyverrel a kezükben, egymásra vadászva grasszálnak az utcán.” (Előadás részlet, 2016)

“… s meglátod, hamarosan törvényesen korlátozzák majd az utazás jogát; egyre problémásabb lesz előbb külföldre, utóbb belföldön utazni…”
(Előadás részlet, 2016)

A.J. Christian

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, csak akkor vehetsz részt, ha előre bejelentkezel.

Részvételi feltétel a 18. életév betöltése.

Időpont:

Helyszín: Villányi úti Konferenciaközpont, 1114 Budapest, Villányi út 11-13.

Bejelentkezés és bővebb információ: leticia@ajchristian.hu

A programváltozás jogát fenntartjuk.