AZ ELJÖVENDŐ IDŐK ESEMÉNYEI – LESZ-E III. VILÁGHÁBORÚ?
Bejelentkezés szükséges!

Christian – sokak kérésére -, több, mint tíz esztendeje, majd’ minden évben tart egyetlen egy előadást az emberiség sorsáról, és az eljövendő esetleges eseményeiről. S noha az előadás nem a „jóslás” szándékával született, tény, hogy egyre több megemlített esemény vált/válik valóra.
Csak néhány példa:

„Ne vegyetek fel hitelt, pláne svájci frankba ne; hamarosan elszabadulnak a rendszerbe beépített mesterséges fékek, és nemcsak kicsiny hazánkban, az egész világon olyan válsághelyzet alakul ki, melyben a hitelt felvevő milliók a tönk szélére kerülnek.” (Előadás részlet, 2006)

„Hol lesz mostanában háború? Nos, néhány éven belül az arab világ és Közel-Kelet jelentős része lángba borul.” (Előadás részlet, 2008)

„…és igen, tudom, hogy most hihetetlenül hangzik, de hamarosan sok százezer éhező ember fog végigvonulni Európán.” (Előadás részlet, 2012)


„… s meglátod, hamarosan törvényesen korlátozzák majd az utazás jogát; egyre problémásabb lesz előbb külföldre, utóbb belföldön utazni…”
(Előadás részlet, 2016)

A.J. Christian

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, csak akkor vehetsz részt, ha előre bejelentkezel.

Részvételi feltétel a 18. életév betöltése.

Amennyiben valaki beteg, lázas, hőemelkedése van, vagy csak picit is náthás, folyik az orra, krákog, köhécsel…stb. semmiképpen ne jöjjön. Amennyiben valaki úgy érkezik majd a helyszínre, hogy bármilyen jelét mutatja a fent leírtaknak, azt nem tudjuk beengedni a kurzusra.

Időpont:

Helyszín: Villányi úti Konferenciaközpont, 1114 Budapest, Villányi út 11-13.

Bejelentkezés és bővebb információ: leticia@ajchristian.hu

A programváltozás jogát fenntartjuk.