AZ ELJÖVENDŐ IDŐK ESEMÉNYEI – LESZ-E III. VILÁGHÁBORÚ?
Bejelentkezés szükséges!

Christian – sokak kérésére -, több, mint tíz esztendeje, majd’ minden évben tart egyetlen egy előadást az emberiség sorsáról, és az eljövendő esetleges eseményeiről. S noha az előadás nem a „jóslás” szándékával született, tény, hogy egyre több megemlített esemény vált/válik valóra.
Csak néhány példa:

„Ne vegyetek fel hitelt, pláne svájci frankba ne; hamarosan elszabadulnak a rendszerbe beépített mesterséges fékek, és nemcsak kicsiny hazánkban, az egész világon olyan válsághelyzet alakul ki, melyben a hitelt felvevő milliók a tönk szélére kerülnek.” (Előadás részlet, 2006)

„Hol lesz mostanában háború? Nos, néhány éven belül az arab világ és Közel-Kelet jelentős része lángba borul.” (Előadás részlet, 2008)

„…és igen, tudom, hogy most hihetetlenül hangzik, de hamarosan sok százezer éhező ember fog végigvonulni Európán.” (Előadás részlet, 2012)


„… s meglátod, hamarosan törvényesen korlátozzák majd az utazás jogát; egyre problémásabb lesz előbb külföldre, utóbb belföldön utazni…”
(Előadás részlet, 2016)

A.J. Christian

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, csak akkor vehetsz részt, ha előre bejelentkezel.

Részvételi feltétel a 18. életév betöltése.

Az eddigi tematika ellenére, Christian a jelenlévők kérdéseire is válaszol, ezért az előadás tovább tart a szokásos másfél-két óránál. Kérjük, hogy ezt vedd figyelembe a hazautad megtervezésében

Időpont:

Bejelentkezés és bővebb információ(pontos helyszín, időpont és jegyár): Vicente Leticia leticia@ajchristian.hu

A változtatás jogát fenntartjuk.