ANIMUS

(szeminárium)

Feminin-módszer, Maszkulin-módszer, Nexus-módszer

 „A legtöbb szellemi ember, a legtöbb tudatosságot, megvilágosodást vagy épp Istent kereső hajlamos elnyomni, megtagadni a nemiségét. Mindazt a lehetőséget, csodát és örömöt, mi a nőiesség/férfiasság jelent. Ezzel elpocsékolják a Lét egyik legnagyobb ajándékát, arról nem is beszélve, hogy ha valaki tényleg túl akar lépni a nemisége korlátain, azt csak a megéléssel teheti – a görcsös lemondás rabságot, az öröm könnyedsége szabadságot ad. Bizony, így van ez: valójában csak azon korlátjaidtól tudsz teljesen megszabadulni, melyeket képes vagy szívből szeretni.”

A. J. Christian

animus2
Ezúton értesítünk mindenkit, hogy Christian ígéretéhez híven, 2014 februárjától egy komplex, több lépcsős szemináriumot indít – ANIMUS -, mely a férfiasság/nőiesség és a párkapcsolat/család harmonikusabb, boldogabb megélését biztosítja. A teljes szeminárium három lépésből áll (Feminin-, Maszkulin-, és Nexus-módszer),  melyekből a valódi változás érdekében kettőt járhatsz végig.

A Feminin-módszer a Nőre, mint emberre fókuszál – értelem szerűen csak nők végezhetik el. A Maszkulin-módszer a Férfi kiteljesedését szolgálja – értelem szerűen csak férfiak lehetnek jelen. A Nexus-módszer a párkapcsolat, a család harmonizálást segíti – bárki részt vehet rajta, aki szeretné boldogabban megélni a kapcsolatai adta lehetőségeket. A változáshoz nem követelmény mindkét módszer elsajátítása: tehát, ha te a nőiességeddel/férfiasságoddal elégedett vagy, de a kapcsolatodon vagy a családi életed minőségén szeretnél javítani, a Nexus-módszert akkor is elvégezheted.
A szemináriumot családtagok, rokonok, házastársak, párkapcsolatban együtt élők csak külön-külön végezhetik el.
Bővebb információt a Feminin-, Maszkulin-, és Nexus-módszerről a weboldal bal oldalán található nevekre kattintva találsz.