ELŐADÁS

(szeminárium)
Az előadáson való részvétel csak 10 éves kortól lehetséges.
(10 – 18 éves kor között kizárólag szülői felügyelettel,
10 év alatti gyermekeket szülői felügyelettel sem tudunk beengedni.)

Amennyiben valaki beteg, lázas, hőemelkedése van, vagy csak picit is náthás, folyik az orra, krákog, köhécsel…stb. semmiképpen ne jöjjön. Amennyiben valaki úgy érkezik majd a helyszínre, hogy bármilyen jelét mutatja a fent leírtaknak, azt nem tudjuk beengedni az összejövetelre.
Senkivel semmilyen fizikai kontaktus nem engedélyezett, a másfél méteres távolság betartását kérjük.
Maszk viselése javasolt!

„Ha elhiszed, amit hallasz, elpocsékolod az életed. Ha elutasítod, amit hallasz, elpocsékolod az idődet. Számodra egy előadásnak akkor van értelme, ha rólad szól. Ha inspirál, nem pedig bírál; ha kérdéseket ad, nem pedig válaszokat – ha az előadó fogja a kezed, de nem vezet, mert hagyja, hogy a szavai mentén arra haladj, amerre csak akarsz…”

A. J. Christian

Ezúton is értesítünk mindenkit, hogy Christian, 2020. Szeptember 5-én, szombaton 10.00-kb.11.30-ig tart előadást. Mivel a szeminárium rólad szól, nincs kötött tematikája: Christian a helyszínen, írásban feltett kérdésekre válaszol. Szeretettel várunk mindenkit, akinek fontos a saját élete, önnön lényének tisztasága – vagy csak szeretne feltöltődni a hétköznapok stressze után.

Helyszín: Móricz Zsigmond Gimnázium, Budapest II. kerület, Törökvész út 48-54. (Megközelíthető a Batthyány térről a 11-es busszal.)Figyelem! A megváltozott körülmények miatt, a Gimnáziumnak 09.30 előtt nem áll módjában biztosítani a bejutást. Kérjük, hogy órákkal a rendezvény kezdete előtt ne fáradjatok oda.

Helyfoglalás kb. 09.30-tól, érkezési sorrendben történik. Bejelentkezésre nincs lehetőség.

Adomány: 950 Ft-tól bármekkora összeget lehet adományozni, mindenkinek kedve vagy lehetősége szerint.

Mivel a szeminárium semmilyen pszichológiai, spirituális vagy szakrális jártasságot nem igényel, nyugodtan elhozhatjátok azon családtagjaitokat vagy barátaitokat is, akik még életükben nem hallották a „tudattalan” vagy a „lélek” kifejezéseket.

Bővebb információ: Vicente Letícia: 70/ 365 4976, vagy email: leticia@ajchristian.hu

A változtatás jogát fenntartjuk!

Mindenkit szeretettel várunk!