A TUDATOS HALÁL – SZABADSÁG KURZUS

„Az életben két valóság létezik. A születés és a halál. Minden más csak egy nézőpont adta vetítés. Olyan film, amely az akaratodtól függetlenül, örökkön pörög tovább. S noha két valóságról beszéltem, a születés és a halál valójában egy – még az öntudatlan embernek mindkét állapot örök rabság, a tudatos számára a halál végtelen szabadság.”

A.J.Christian (előadás részlet)

Ez úton is örömmel értesítünk mindenkit, hogy sokak kérésére Christian idén elkezdi tanítani azt a technikát, melynek gyakorlásával – ha eljön az időd -, tudatosan léphetsz át a fizikai test elhagyása utáni létezésbe. Így megszabadulhatsz attól a mindent irányító hatástól, melyet sokan újjászületési kényszernek, kozmikus karmának neveznek. Félre értés ne essék, nem kell hinni semmilyen vallás vagy spirituális út tanításaiban: egy abszolút materialista ember is (aki szerint a halál után csak az információ létezik tovább, mert semmi sem vész el, minden csak átalakul) sikeresen alkalmazhatja a technikát.

A kurzuson egyszerre maximium 20 ember vehet részt, és nagyjából egy teljes napot vesz igénybe, amely elméletből, közös munkából, közös étkezésből (vegetáriánus menü) és egyéni gyakorlásból áll. Így megszerezhetők az alapok, amelyre később építkezhetsz; bármennyire is erős és nehéz a kurzus, nem végső megoldás, a valódi megváltáshoz az életed végéig gyakorolnod kell.

Tenned kell magadért.


A Tudatos Halál – Szabadság kurzus elvégzése abban segít, hogy amikor eljön az idő, hogy elfordulj az anyagi világtól, szabadon, tudatosan választhass, hogy merre haladj tovább. Ez a kurzus abban NEM tud segíteni senkinek, hogy az élet által meghatározott idő előtt távozzon!

Mindenkit kérünk, hogy az alábbi felvételt, figyelmesen hallgassa végig:

A részvétel feltételei:

  • – Be kell töltened a 18. évedet
  • – Szólnod kell, ha gyógyszeres kezelés alatt állsz
  • – Ha gyermeket vársz, a magzatod nem lehet idősebb 6 hónapnál

Mivel a kurzus zártkörű, és kislétszámú, bejelentkezés szükséges, az időpontok a bejelentkezés sorrendjében telítődnek.

Jelentkezés és bővebb információ: Vicente Letícia – email: a leticia@ajchristian.hu

A változtatás jogát fenntartjuk!